Μόνο για λαγάνες με ντολμαδάκια ξέρει ο πρωθυπουργός

Της Μαρίας Ξωπαπαδάκη

Τι μας είπε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου; Ότι ο πρωθυπουργός δεν ήταν ενήμερος για το χάος στον ΟΣΕ.

Δείτε: Πάγια τακτική προστασίας του Μητσοτάκη: «Δεν γνώριζε ο πρωθυπουργός για την κατάσταση χάους στον ΟΣΕ» λέει ο Οικονόμου

«Προφανώς σε επίπεδο πρωθυπουργού η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει. Προφανώς οι αρμόδιοι έπρεπε να ξέρουν. Δεν είχε μεταφερθεί τέτοια εικόνα στον πρωθυπουργό, δεν είχε μεταφερθεί το χάος. Όλη η αλυσίδα των υπευθύνων από τη διοίκηση του ΟΣΕ μέχρι τον υπουργό έχει ευθύνη», ανέφερε προσπαθώντας να τον καλύψει.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ για να τον καλύψει. Φαίνεται ότι δεν το ήξερε. Μας έχει δείξει ότι δεν γνωρίζει για ουσιαστικά ζητήματα της χώρας. Όπως δεν γνώριζε για τον ΟΣΕ, δεν γνώριζε για τον Λιγνάδη, δεν γνώριζε για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ κατά την διάρκεια της πανδημίας, ούτε για το σκάνδαλο των υποκλοπών γνώριζε, έλεγε τον περασμένο Αύγουστο για τις παρακολουθήσεις.

Τι γνώριζε ο πρωθυπουργός; Ο πρωθυπουργός κατά την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας έσπευσε να μας ενημερώσει, ότι θα ζητήσει… πνευματικά δικαιώματα, επειδή κάποιος έφτιαξε…. λαγάνες με ντολμαδάκια, ενώ το είχε σκεφτεί αυτός πρώτος! Τι μας λέει ουσιαστικά ο Πρωθυπουργός; Οτι αυτά είναι τα ζητήματα με τα οποία ασχολείται, όλα κι όλα. Και αναρωτιέται κανείς, όλοι αυτοί οι αρμόδιοι υπουργοί που γνώριζαν και ήταν ενήμεροι γιατί δεν τον ενημέρωναν; Για να μην του χαλάσουν τις τριήμερες αποδράσεις;

Με λίγα λόγια, για να καλυφθεί ο πρωθυπουργός, και για να φανεί ότι τάχα δεν γνώριζε, είναι τέτοιος ο πανικός τους που ουσιαστικά προτιμούν να τον κάνουν να φαίνεται ως ανήξερος και συνεπώς ως ανίκανος, παρά ως ένοχος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί